Opskrift på pasta med radicchio, svampe og ricotta

Pasta med radicchio, svampe og ricotta

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    728 Kcal
  • Fedt:
    22 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    62 %

4

Ingredienser

  • 400 g tørret pasta f.eks. penne
  • 300 g svampe f.eks. portobello
  • 1/2 dl olivenolie
  • 250 g groftrevet radicchiosalat
  • 1 bæger ricotta, 250 g
  • salt, peber
  • 1 bdt frisk basilikum.
  • 300 g groft brød

Sådan gør du

  1. Kog pastaen al dente, som anvist på emballagen i rigeligt letsaltet vand. Rens svampene og skær dem i mindre stykker.
  2. Steg svampene møre i olivenolie ved god varme, ca. 5 min.
  3. Tilsæt pasta og radicchio, og varm det godt igennem.
  4. Vend halvdelen af ricottaen i, og krydr med salt og peber.
  5. Drys med basilikum, og fordel i tallerkener.
  6. Kom resten af ricottaen på toppen, og servér med brød.
  7. Tilberedningstid: 20 min
  8. Tip: Radicchiosalaten kan sagtens erstattes af babyspinat, hvis du synes, radicchio er for bittert.