Pasta med radicchio, svampe og ricotta
Næringsindhold
- Energi pr. person:728 Kcal
- Fedt:22 %
- Protein:16 %
- Kulhydrat:62 %
4
Ingredienser
- 400 g tørret pasta f.eks. penne
- 300 g svampe f.eks. portobello
- 1/2 dl olivenolie
- 250 g groftrevet radicchiosalat
- 1 bæger ricotta, 250 g
- salt, peber
- 1 bdt frisk basilikum.
- 300 g groft brød
Sådan gør du
- Kog pastaen al dente, som anvist på emballagen i rigeligt letsaltet vand. Rens svampene og skær dem i mindre stykker.
- Steg svampene møre i olivenolie ved god varme, ca. 5 min.
- Tilsæt pasta og radicchio, og varm det godt igennem.
- Vend halvdelen af ricottaen i, og krydr med salt og peber.
- Drys med basilikum, og fordel i tallerkener.
- Kom resten af ricottaen på toppen, og servér med brød.
- Tilberedningstid: 20 min
- Tip: Radicchiosalaten kan sagtens erstattes af babyspinat, hvis du synes, radicchio er for bittert.