-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Pasta med ratatouille
Næringsindhold
- Energi pr. person:450 Kcal
- Fedt:18 %
- Protein:17 %
- Kulhydrat:65 %
4
Ingredienser
- 1 hakket løg
- 2 fed hakket hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 2 små courgetter i grove tern
- 1 aubergine i grove tern
- 2 udkernede, groftskårne peberfrugter, f.eks. orange og rød
- ½ liter passata (flydende flåede tomater)
- lidt grøntbouillon
- salt, friskkværnet peber
- frisk eller tørret basilikum og oregano.
- 300 g fuldkornsspaghetti.
- Tilbehør:
- 50 g reven parmesanost.
Sådan gør du
- Svits de forskellige slags løg i olie, bland de resterende grøntsager ved og svits videre under omrøring i yderligere et par minutter.
- Hæld passataen ved sammen med lidt grøntbouillon, krydr med salt, peber og frisk eller tørret basilikum og oregano.
- Lad det hele snurre ca. 20 minutter til grøntsagerne er møre og smag til med yderligere krydderier. Kog pastaen imens, afdryp og server den med grøntsagssaucen, yderligere krydderurter samt en skål reven parmesan.
- Tilberedningstid: ca. 35 minutter.
- TIP: En supernem genvej er at bruge en pose frossen ratatouilleblanding og tilsætte dine egne krydderier.