Pasta

Pasta med røget laks

Tænk, at noget så enkelt kan smage så godt.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    610 Kcal
  • Fedt:
    24 %
  • Protein:
    21 %
  • Kulhydrat:
    55 %

4

Ingredienser

  • 12 grønne asparges
  • 400 g spaghetti, f.eks. med blæksprutteblæk
  • 200 g ærter
  • 200 g varmrøget laks
  • 2 kviste frisk mynte
  • 100 g ricotta
  • salt og peber
  • 1 spsk ekstra jomfru olivenolie

Sådan gør du:

  1. Knæk den nederste træede ende af aspargesene. Kog pastaen som angivet på emballagen. De sidste to minutter tilsættes asparges og ærter. Afdryp pastaen. Hak mynte og vend i pasta sammen med flager af varmrøget laks og ricotta. Dryp olien over og krydr med salt og peber.