Pasta med skinke

Pasta med skinke

Hurtig og velsmagende hverdagsret.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 10 min.
  • Koge/stegetid: 12 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 200-250 g tør pasta
  • 80-100 g lufttørret skinke (parma, serrano, skagen eller aalbæk)
  • 1 fed hvidløg (knust)
  • 2-3 spsk jomfruolivenolie
  • 50 g lyst brød
  • ½ frisk chili
  • 3 spsk hakket persille
  • salt og peber

  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning.
  2. Skær skinken i små stykker og steg dem sammen med hvidløg 1 min. på en pande med olivenolie. Tilsæt revet brødkrumme og finthakket chili (uden frø og mellemvægge) og steg 1 min.
  3. Hæld pastaen på et dørslag og tilbage i den varme gryde. Vend skinke/brødblandingen i pastaen, smag til og tilsæt persille.
  4. Servér straks i dybe tallerkner.