Pasta med skinke
Hurtig og velsmagende hverdagsret.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 10 min.
- Koge/stegetid: 12 min.
- Ikke fryse-egnet
- 200-250 g tør pasta
- 80-100 g lufttørret skinke (parma, serrano, skagen eller aalbæk)
- 1 fed hvidløg (knust)
- 2-3 spsk jomfruolivenolie
- 50 g lyst brød
- ½ frisk chili
- 3 spsk hakket persille
- salt og peber
- Kog pastaen efter pakkens anvisning.
- Skær skinken i små stykker og steg dem sammen med hvidløg 1 min. på en pande med olivenolie. Tilsæt revet brødkrumme og finthakket chili (uden frø og mellemvægge) og steg 1 min.
- Hæld pastaen på et dørslag og tilbage i den varme gryde. Vend skinke/brødblandingen i pastaen, smag til og tilsæt persille.
- Servér straks i dybe tallerkner.