Pasta med spinat, cherrytomater og laks

Pasta med spinat, cherrytomater og laks

4 personer

Ingredienser

  • 400 g pasta, f.eks. sommerfugle
  • 200 g spæd spinat
  • 400 g laksefilet uden skind
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 dl bouillon
  • 1-2 tsk. reven citronskal af en
  • usprøjtet citron
  • 2 dl madlavningsfløde 8 %
  • 200 g cherrytomater
  • salt, peber
  • evt. reven citronskal og persillekviste til pynt

  1. Kog pastaen efter anvisningen påemballagen. Skyl spinaten grundigt, og kom den i kogevandet det sidsteminut. Afdryp pasta og spinat i ensigte. Du kan også undlade at kogespinaten, så er 100 g nok.
  2. Skær laksen i 3 x 3 cm tern. Lægdem på bagepapir. Dryp fisken medolivenolie. Krydr med salt og peber.Stil dem i ovnen ved 225 gr. i 5 min.på midterste ovnribbe.
  3. Kog bouillon og citronskal op etpar min. Tilsæt fløden, og kog detsammen 5-8 min. Vend pasta ogspinat i saucen. Fordel laksen oghalve cherrytomater over. Pynt evt.med reven citronskal og persillekviste.