Pasta med spinat og skinke
Prøv en dejlig pastaret med spinat og skinke.
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Kogetid: 5 min.
- 80 g lufttørret skinke (i tynde skiver)
- 250 g frisk spinat (eller frossen helbladet spinat)
- 250 g frisk pasta
- 150 g hvidløgsost
- salt og peber
- Tilbehør:
- Brød
- Skær skinken i strimler. Pluk spinaten fri for stilke og skyl bladene grundigt i flere hold vand.
- Sæt en gryde vand over at koge til pastaen i. Tilsæt 1 tsk salt og kog pastaen efter pakkens anvisning.
- Vend afdryppet spinat i pastaen, når den er færdigkogt. Hæld hurtigt pasta og spinat på et dørslag, men gem ca. 1 dl af kogevandet.
- Sæt den varme gryde tilbage på komfuret og rør hvidløgsost til sovsekonsistens med lidt pastavand.
- Vend pasta, spinat og skinke i og smag til med salt og peber.
- Servér med brød.