Pasta med spinat og skinke

Pasta med spinat og skinke

Prøv en dejlig pastaret med spinat og skinke.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Kogetid: 5 min.
  • 80 g lufttørret skinke (i tynde skiver)
  • 250 g frisk spinat (eller frossen helbladet spinat)
  • 250 g frisk pasta
  • 150 g hvidløgsost
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • Brød

  1. Skær skinken i strimler. Pluk spinaten fri for stilke og skyl bladene grundigt i flere hold vand.
  2. Sæt en gryde vand over at koge til pastaen i. Tilsæt 1 tsk salt og kog pastaen efter pakkens anvisning.
  3. Vend afdryppet spinat i pastaen, når den er færdigkogt. Hæld hurtigt pasta og spinat på et dørslag, men gem ca. 1 dl af kogevandet.
  4. Sæt den varme gryde tilbage på komfuret og rør hvidløgsost til sovsekonsistens med lidt pastavand.
  5. Vend pasta, spinat og skinke i og smag til med salt og peber.
  6. Servér med brød.