Pasta

Pasta med svampe og ost

Mere enkelt og lækkert kan det næppe gøres. Nem pastaret med svampe og revet ost på toppen.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    480 Kcal
  • Fedt:
    13 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    71 %

4

Ingredienser

  • 300 g rørformet pasta, f.eks. rigatoni
  • 1 finthakket løg
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2 tsk olivenolie
  • 200 g svampe, f.eks. kantarel, karljohan, markchampignon
  • salt, peber
  • lidt stødt estragon
  • ½ dl grøntbouillon, evt. hvidvin eller tør vermouth
  • 1 bakke babyspinat
  • 25 g revet pecorin-ost
  • 200 g filonebrød.

Sådan gør du:

  1. Kog, afdryp og hold pastaen varm
  2. Sautér løg og hvidløg i en stor sauterepande, bland svampene ved og svits dem ved rask varm og under omrøring.
  3. Drys salt, peber og estragon på, tilsæt evt. en lille smule bouillon eller vin, vend spinat og pasta med svampene og servér omgående med reven ost og brød.