-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Pasta med svampe og ost
Mere enkelt og lækkert kan det næppe gøres. Nem pastaret med svampe og revet ost på toppen.
Næringsindhold
- Energi pr. person:480 Kcal
- Fedt:13 %
- Protein:16 %
- Kulhydrat:71 %
4
Ingredienser
- 300 g rørformet pasta, f.eks. rigatoni
- 1 finthakket løg
- 2 fed finthakket hvidløg
- 2 tsk olivenolie
- 200 g svampe, f.eks. kantarel, karljohan, markchampignon
- salt, peber
- lidt stødt estragon
- ½ dl grøntbouillon, evt. hvidvin eller tør vermouth
- 1 bakke babyspinat
- 25 g revet pecorin-ost
- 200 g filonebrød.
Sådan gør du:
- Kog, afdryp og hold pastaen varm
- Sautér løg og hvidløg i en stor sauterepande, bland svampene ved og svits dem ved rask varm og under omrøring.
- Drys salt, peber og estragon på, tilsæt evt. en lille smule bouillon eller vin, vend spinat og pasta med svampene og servér omgående med reven ost og brød.