Pasta med svampe og ost
Mere enkelt og lækkert kan det næppe gøres. Nem pastaret med svampe og revet ost på toppen.
Næringsindhold
- Energi pr. person:480 Kcal
- Fedt:13 %
- Protein:16 %
- Kulhydrat:71 %
4
Ingredienser
- 300 g rørformet pasta, f.eks. rigatoni
- 1 finthakket løg
- 2 fed finthakket hvidløg
- 2 tsk olivenolie
- 200 g svampe, f.eks. kantarel, karljohan, markchampignon
- salt, peber
- lidt stødt estragon
- ½ dl grøntbouillon, evt. hvidvin eller tør vermouth
- 1 bakke babyspinat
- 25 g revet pecorin-ost
- 200 g filonebrød.
Sådan gør du:
- Kog, afdryp og hold pastaen varm
- Sautér løg og hvidløg i en stor sauterepande, bland svampene ved og svits dem ved rask varm og under omrøring.
- Drys salt, peber og estragon på, tilsæt evt. en lille smule bouillon eller vin, vend spinat og pasta med svampene og servér omgående med reven ost og brød.