Billede 1 - pasta opskrift med svampe

Pasta med svampe & selleri

SVAMPE er lækre i pastaretter. Hvis du vil bevare den gode smag, skal du undgå, at de bliver våde og i stedet rense dem med en lille børste.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    350 Kcal
  • Fedt:
    15 %
  • Protein:
    15 %
  • Kulhydrat:
    70 %

4

Ingredienser

  • 300 g fuldkornslinguine
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 lille selleri i tern
  • 250 g svampemiks, gerne med kantareller
  • salt, peber
  • reven citronskal + saft
  • 1,5 dl hakket persille

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen al dente, afdryp og hold den varm Œ gem ca. 1 dl af kogevandet. Varm olien i en stor sauterepande og rist sellerien heri under omrøring i et par minutter. Bland svampene ved og rist videre, til selleri og svampe lige netop er møre. Krydr med salt, peber, citronskal og -saft. Spæd til med lidt af kogevandet fra pastaen og vend derefter persille og pasta i retten, der serveres omgående.