-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Pasta med tomat og bacon
Det behøver ikke at tage lang tid at lave en lækker ret. Her er et godt eksempel på en nem og velsmagende pastaret.
4 personer
Ingredienser
- 300 g pasta f.eks. penne
- 125 g bacon i tynde skiver
- 250 g cherrytomater gerne både røde og gule
- 1 løg
- 4 spsk. olivenolie
- 1-2 fed finthakkede hvidløg
- salt og peber
- 125 g frisk mozzarella
- 1 stor håndfuld friske basilikumblade
- Tilbehør:
- friskrevet parmesan og evt. sorte oliven uden sten
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en si.
- Steg baconskiverne sprøde, og afdryp dem på køkkenrulle.
- Halver tomaterne. Hak løget, og svits det i olivenolie, til det er blødt, men ikke har taget særlig farve. Kom hvidløg i, og svits kort med. Krydr med salt og peber.
- Vend løgblandingen og de halve tomater i pastaen. Smuldr baconskiverne over. Fordel mozzarella i små tern over, og drys med frisk basilikum. Server med friskrevet parmesan og evt. sorte oliven.