-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Pasta med tomatpesto og rejer
Tomatpestoen er meget smagstæt og rigtig god til pasta. Konsistensen er fast, du kan justere den med mere olie eller lidt af kogevandet fra pastaen, hvis du ønsker det. Den er også god i sandwich.
4 personer
Ingredienser
- ca. 300 g tør pasta
- vand og salt til kogning
- 1 dl græskarkerner
- lidt olie
- 200 g store optøede rejer
- Pesto:
- 150 g tørrede tomater
- 2½ dl hvidvin
- 1 fed pillet hvidløg
- ½ frisk chili
- ½-1 dl olivenolie
- salt og peber
- Pynt:
- evt. dildkviste
- Kog tomaterne i vinen i ca. 10 min., og laddet køle af. blend vin, tomater, hvidløg, chili ogolie sammen. smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
- rist græskarkernerne i lidt olie på en pande,og rør rundt, til de er poppet færdig.
- Hæld vandet fra pastaen, bland den medså meget af tomatpestoen, som du synes, oggem resten på køl. Anret sammen med store,optøede rejer og ristede græskarkerner. Pyntevt. med dild.