Pasta med tomatpesto og rejer

Pasta med tomatpesto og rejer

Tomatpestoen er meget smagstæt og rigtig god til pasta. Konsistensen er fast, du kan justere den med mere olie eller lidt af kogevandet fra pastaen, hvis du ønsker det. Den er også god i sandwich.

4 personer

Ingredienser

  • ca. 300 g tør pasta
  • vand og salt til kogning
  • 1 dl græskarkerner
  • lidt olie
  • 200 g store optøede rejer
  • Pesto:
  • 150 g tørrede tomater
  • 2½ dl hvidvin
  • 1 fed pillet hvidløg
  • ½ frisk chili
  • ½-1 dl olivenolie
  • salt og peber
  • Pynt:
  • evt. dildkviste

  1. Kog tomaterne i vinen i ca. 10 min., og laddet køle af. blend vin, tomater, hvidløg, chili ogolie sammen. smag til med salt og peber.
  2. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
  3. rist græskarkernerne i lidt olie på en pande,og rør rundt, til de er poppet færdig.
  4. Hæld vandet fra pastaen, bland den medså meget af tomatpestoen, som du synes, oggem resten på køl. Anret sammen med store,optøede rejer og ristede græskarkerner. Pyntevt. med dild.