Pasta med tunfisk

Pasta med tunfisk

Arbejdstid: 15 min.Stege/kogetid: 15 min.Ikke fryse-egnet

Ingredienser

  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 dåse hk. tomat med basilikum
  • 1 spsk kapers
  • 5 oliven
  • 1 spsk balsamico
  • 1 dåse tunfisk
  • 200 g pasta
  • salt og peber
  • Tilbehør: parmesanost og brød

  1. Sauter finthakket løg og hvidløg i en gryde med olie og tilsæt de hakkede tomater.
  2. Lad sovsen simre 10-15 min. Kog pastaen efter pakkens anvisning.
  3. Vend kapers og hakkede oliven i sovsen sammen med balsamico og afdryppet tunfisk.
  4. Smag til med salt og peber og server med afdryppet pasta, parmesanost og brød.