-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Pasta med valnødder og ristet courgette
4 personer
Ingredienser
- 50-75 g valnødder
- 1 courgette
- 3 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. finthakket rosmarin
- 1 spsk. citronsaft
- salt og peber
- 500 g frisk pasta
- 8 skiver parmaskinke
- 30 g parmeanost
- Hak valnødderne groft. Skær courgetten i ca. 1½ × 1½ cm tern, og varm olien på panden. Steg courgetteternene et par min. Skær hvidløg i tynde skiver, og steg dem og valnødderne med det sidste min. Krydr med rosmarin, citronsaft, salt og peber.
- Kog pasta i rigeligt saltet vand, til de stadig har lidt bid i midten.
- Vend pastaen med pandens indhold. Riv skinken fra hinanden, og bland den i pastaretten, eller server den til. Riv parmesanosten, og drys den over.