Pasta med laks opskrift

Pasta med varmrøget laks

Denne skønne pastaret giver en lille smag af forår med ærter, dild og laks.

4

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 500 g pasta, f.eks. penne
  • 500 g varmrøget laks
  • 300 g frosne ærter
  • 2½ dl creme fraiche
  • 1 bdt dild
  • salt
  • sort peber

Sådan laver du pasta

  1. 1. Kog pastaen i rigeligt vand med salt i til den er al dente.
  2. 2. Fjern skindet fra fisken og kassér det brune kød fra ryggen. Pluk laksen i mindre bidder. Hak dilden groft.
  3. 3. 1 minut før pastaen er klar tilsættes ærterne i gryden. Lad dem simre med inden det hele vendes ud i en sigte. Kom pasta og ærter tilbage i gryden og rør creme fraiche, laks og dild i. Krydr med godt med sort peber og smag til med salt. Servér omgående.

Tip

Du kan også bruge røget ørred i pastaretten.