Pasta- og tomatsalat

Pasta- og tomatsalat

Arbejdstid:15 min.Kogetid: 12 min.Ikke fryse-egnet

2 personer

Ingredienser

  • 150 g kort pasta
  • 1/2 kg solmodne tomater
  • 1 spsk saltede kapers
  • 8-10 sorte oliven
  • frisk basilikum
  • 2-3 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvid balsamico (eller hvidvinseddike)
  • 75 g mozzarella (eller feta eller flødeost)
  • evt. salt og peber

  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning og hæld den på et dørslag. Skyl pastaen med koldt vand og lad den dryppe af
  2. Vask tomaterne, halvér dem og skrab kernerne ud.
  3. Skær tomaterne i små tern og bland dem med kapers, hakkede oliven, hakket basilikum og olivenolie.
  4. Smag til med balsamico, peber og evt. salt og vend pastaen i. Anret i en skål eller på 2 tallerkner og fordél lidt ost over.
  5. Servér som tilbehør eller frokostret.