Pasta- og tomatsalat
Arbejdstid:15 min.Kogetid: 12 min.Ikke fryse-egnet
2 personer
Ingredienser
- 150 g kort pasta
- 1/2 kg solmodne tomater
- 1 spsk saltede kapers
- 8-10 sorte oliven
- frisk basilikum
- 2-3 spsk olivenolie
- 1 spsk hvid balsamico (eller hvidvinseddike)
- 75 g mozzarella (eller feta eller flødeost)
- evt. salt og peber
- Kog pastaen efter pakkens anvisning og hæld den på et dørslag. Skyl pastaen med koldt vand og lad den dryppe af
- Vask tomaterne, halvér dem og skrab kernerne ud.
- Skær tomaterne i små tern og bland dem med kapers, hakkede oliven, hakket basilikum og olivenolie.
- Smag til med balsamico, peber og evt. salt og vend pastaen i. Anret i en skål eller på 2 tallerkner og fordél lidt ost over.
- Servér som tilbehør eller frokostret.