Pastaret med skinke

Pastaret med skinke

Prøv en dejlig pastaret med skinke.

2 personer

Ingredienser

  • 5 soltørrede tomater
  • 60 g tørret pasta
  • 125 g champignoner
  • 1 lille løg
  • 1 porre
  • ½ gul peberfrugt
  • 2 tsk mel
  • 1 dl grønsagsbouillon
  • 3/4 dl mælk
  • 1 dl ærter
  • 150 g kogt, røget skinke

  1. Læg 5 soltørrede tomater i blød i koldt vand 1 time.
  2. Kog 60 g tørret pasta (f.eks. penne) efter pakningens anvisning.
  3. Rens 125 g champignoner og skær dem i kvarter.
  4. Pil og hak 1 lille løg (ca. 30 g). Skyl og rens 1 porre (ca. 125 g) og skær den i fine ringe. Rens og skær ½ gul peberfrugt (ca. 50 g) i strimler.
  5. Smelt 2 tsk fedtstof og svits champignonerne heri. Tag dem op.
  6. Svits derpå det hakkede løg heri, uden at det tager farve. Rør 2 tsk mel i og spæd med 1 dl grønsagsbouillon og 3/4 dl mælk.
  7. Bring sovsen i kog under kraftig omrøring.
  8. Klip de udblødte, tørrede tomater i strimler og bland dem i sovsen sammen med løg, porrer, peberfrugt og 1 dl ærter (ca. 50 g). Lad retten simre i ca. 5 min. under låg.
  9. Skær 150 g kogt, røget skinke i strimler. Bland den kogte pasta og skinke i sovsen.