Pastaret med skinke
Prøv en dejlig pastaret med skinke.
2 personer
Ingredienser
- 5 soltørrede tomater
- 60 g tørret pasta
- 125 g champignoner
- 1 lille løg
- 1 porre
- ½ gul peberfrugt
- 2 tsk mel
- 1 dl grønsagsbouillon
- 3/4 dl mælk
- 1 dl ærter
- 150 g kogt, røget skinke
- Læg 5 soltørrede tomater i blød i koldt vand 1 time.
- Kog 60 g tørret pasta (f.eks. penne) efter pakningens anvisning.
- Rens 125 g champignoner og skær dem i kvarter.
- Pil og hak 1 lille løg (ca. 30 g). Skyl og rens 1 porre (ca. 125 g) og skær den i fine ringe. Rens og skær ½ gul peberfrugt (ca. 50 g) i strimler.
- Smelt 2 tsk fedtstof og svits champignonerne heri. Tag dem op.
- Svits derpå det hakkede løg heri, uden at det tager farve. Rør 2 tsk mel i og spæd med 1 dl grønsagsbouillon og 3/4 dl mælk.
- Bring sovsen i kog under kraftig omrøring.
- Klip de udblødte, tørrede tomater i strimler og bland dem i sovsen sammen med løg, porrer, peberfrugt og 1 dl ærter (ca. 50 g). Lad retten simre i ca. 5 min. under låg.
- Skær 150 g kogt, røget skinke i strimler. Bland den kogte pasta og skinke i sovsen.