Pastasalat a la carbonara

Pastasalat a la carbonara

Arbejdstid:20 min.Koge/stegetid:12 min.Ikke fryse-egnet

2 personer

Ingredienser

  • 150 g tørret pasta
  • 150 g bacon i skiver
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1/2 dl fløde 9%
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1-2 tsk hvidvinseddike
  • salt og peber
  • 2 hårdkogte æg
  • 1 bdt persille

  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning og hæld den på et dørslag.
  2. Skyl pastaen med koldt vand og lad den dryppe af.
  3. Skær baconskiverne i tynde strimler og steg dem sprøde
  4. på en pande. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  5. Pisk mayonnaise og fløde godt sammen og smag til med sennep, vineddike, salt og peber.
  6. Vend pastaen i dressingen og anret i en skål: Drys med sprød bacon, hakket, hårdkogt æg og hakket persille.