Pastasalat a la carbonara
Arbejdstid:20 min.Koge/stegetid:12 min.Ikke fryse-egnet
2 personer
Ingredienser
- 150 g tørret pasta
- 150 g bacon i skiver
- 2 spsk mayonnaise
- 1/2 dl fløde 9%
- 1 tsk dijonsennep
- 1-2 tsk hvidvinseddike
- salt og peber
- 2 hårdkogte æg
- 1 bdt persille
- Kog pastaen efter pakkens anvisning og hæld den på et dørslag.
- Skyl pastaen med koldt vand og lad den dryppe af.
- Skær baconskiverne i tynde strimler og steg dem sprøde
- på en pande. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
- Pisk mayonnaise og fløde godt sammen og smag til med sennep, vineddike, salt og peber.
- Vend pastaen i dressingen og anret i en skål: Drys med sprød bacon, hakket, hårdkogt æg og hakket persille.