-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Pastasalat anno 2010
Et hit på ethvert menukort.
Næringsindhold
- Energi pr. person:680 Kcal
- Fedt:28 %
- Protein:14 %
- Kulhydrat:58 %
4
Ingredienser
- 300 g fuldkornspasta, f.eks. skruer.
- Tomatsalsa:
- 300 g hakkede tomater – gerne forskellige slags
- 1 dl groftreven courgette
- 1 lille snittet løg, evt. rødløg
- 1–2 fed knust hvidløg
- 2–3 blade kraftig mynte
- Rød og grøn basilikum
- 2 spsk basilikumolie eller kraftig olivenolie
- salt og friskkværnet peber
- 1 radicchio/treviso
- 25 g ristede hasselnøddekerner, evt. pinjekerner
- 12 kugler mini mozzarella.
- 300 g foccaciabrød.
Sådan gør du:
- Kog pastaen efter anvisningen, afdryp og afkøl den. Bland tomater, courgette, løg og hvidløg med mynte og basilikum efter ønske. Smag til med olie, salt og peber og vend pasta og salsa sammen. Anret pastasalaten på blade af treviso eller radicchio med nødder
- og mozzarella og foccaciabrød.