-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Pastasalat med kikærter, chorizo og rosmarin
En lækker pasta, som er helt perfekt til sommerens picnicture.
4
Ingredienser
- 1 gulerod
- 1/4 frisk rød chili
- 1/2 dåse forkogte kikærter
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk rosmarin (friske blade)
- 4 spsk olivenolie
- 1 tsk friske rosmarinblade
- 1/3 dåsetomater
- 1/4 spansk chorizopølse, skåret i tern (ca. 60 g)
- ½ glas tør hvidvin
- 1 l bouillon
- salt
- peber
- 100 g pasta, f.eks. conchigliette (små muslinger).
Sådan laver du pasta med kikærter
- Hak eller blend gulerod og chili fint og blend med halvdelen af kikærterne, hvidløg og ½ tsk rosmarin.
- Steg blandingen i olivenolie og tilsæt chorizo. Steg i et par minutter. Tilsæt hvidvin, og lad det simre i yderligere et par minutter.
- Tilsæt derefter resten af kikærterne, rosmarin og flået tomat. Tilsæt halvdelen af bouillonen der er lavet på forhånd og lad det koge op. Tilsæt derefter pastaen.
- Tilsæt mere bouillon efter behov. Lidt ligesom når du laver risotto. Følg pastaens kogetid, men vær opmærksom på, at det godt kan tage lidt længere tid, end den anbefalede kogetid.
- Smag til med salt og peber.
- Se også opskrift på lun kartoffelsalat med bacon