-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Pastasalat med kylling og citron
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- 150 g pasta
- olivenolie
- citronpeber
- 2 kyllingebryster (eller 275 g kalkun)
- 150 g sukkerærter
- 2-3 spsk pinjekerner
- 1 spsk dijonsennep
- 2 spsk citronsaft
- bredbladet persille
- salt og peber
SÅDAN GØR DU
- Kog pastaen efter pakkens anvisning, lad den dryppe af ien sigte og hæld den over i en skål. Vend 1 spsk olie i pastaenog krydr med citronpeber.
- Krydr kødet med salt ogcitronpeber og steg det på en pande med olie – hele kyllingebrysterca. 15 min. i alt, kalkunschnitzler 3-4 min. på hverside.
- Skær kødet i strimler og vend det i pastaen sammenmed fintsnittede sukkerærter og ristede pinjekerner.
- Pisksennep og citronsaft sammen og tilsæt 2-3 spsk olivenolie,salt og peber.
- Vend dressingen i pastasalaten og anret i enskål eller på 2 tallerkner. Pynt med persille.