Peberkarbonader

Peberkarbonader

En nem opskrift på klassiske karbonader med et strejf af peber.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stege/kogetid: 18 min.
  • 250-300 g hakket kalvekød
  • knust blandet peber
  • durummel
  • olie/smør
  • 250 g champignon
  • 1 dl piskefløde
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bdt persille
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • (Nye) kartofler og svampestuvning

  1. Ælt det hakkede kød sammen med lidt salt og form det til 2 bøffer.
  2. Dyp kanterne i knust peber og vend fladerne i durummel.
  3. Steg karbonaderne på en pande med olie og smør ca. 5 min. på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme.
  4. Steg nu de rensede og skivede champignon på panden og krydr med knust hvidløg, salt og peber. Tilsæt fløde og kog sovsen igennem 3-5 min.
  5. Smag til med salt og peber og server med rigeligt hakket persille og (nye) kartofler.