-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Lækre pebernødder
De sprøde og lækre kager kan også bages med glutenfri mel.
(ca. 160 stk.)
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Bagetid: 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- 125 g smør
- 75 g sukker
- 50 g farin
- 1 æg
- 250 g glutenfri mel, se tips
- 1/2 tsk hjortetaksalt (eller 1 tsk glutenfri bagepulver)
- 1/2 tsk st. ingefær
- 1/2 tsk st. kanel
- 1/2 tsk st. nelliker
- 1/2 tsk st. peber
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rør smør, sukkerog farin godt sammenog rør ægget i.
- Bland detørre ingredienser ogvend dem i æggemassen.
- Saml dejen og delden i 8 portioner. Trildem til pølser og skærhver pølse i ca. 20 stykker.
- Tril dem til kuglerog læg dem på bagepladermed bagepapir.
- Bag dem 10-15 min. ogsæt dem til afkøling påen rist. Opbevar i kagedåser.