-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Perlebyg med kål og tang
4
Ingredienser
- 2 dl kogt afkølet perlebyg
- 1 håndfuld arametang
- 6 rosenkål, fintsnittet
- 4 spsk soltørrede tomater i olie, hakket
- 1 håndfuld solsikkekerner
- 1 bundt persille, skyllet og hakket
- Dressing:
- 5 spsk olivenolie
- Saft af 1 citron
- 5 cm revet ingefær
- 2 fed hvidløg fintrevet.
Sådan gør du
- Kog perlebyggen efter posens anvisning, og lad den køle af. Opblød tangen i 2 min og kog den derefter i 8 min. Bland derefter alle ingredienserne, og kom den dejlige dressing over.