-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Perlespelt med halloumi
Ditte om salaten: En af mine favoritoste er den saltede, faste halloumiost, som er god at grille eller stege på panden og passer godt i både salater og sandwich.
4
Ingredienser
- 2 dl perlespelt
- 4 gulerødder, gerne lilla
- 2 tsk olivenolie
- 1 bdt ramsløg
- 1 pakke halloumi
- Dressing:
- 6 stængler mynte
- 2 spsk rapsolie
- 1 spsk æblecidereddike
- salt og peber
Sådan gør du:
- Skyl spelten, og kog den i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Lad spelten dryppe af og afkøle i en sigte. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Hak ramsløg groft. Varm en pande op med en smule olie. Sauter gulerødderne i et par minutter og kom ramsløgene ved helt til sidst. Skær halloumi ud i skiver og læg dem på en tør, varm pande. Steg skiverne et par minutter på hver side, eller indtil de er gyldne. Hak mynten fint og bland den sammen med de øvrige ingredienser til dressingen. Vend dressingen med perlespelt, gulerødder og ramsløg og kom salaten på et fad. Fordel halluomien henover inden servering.