-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Persillesuppe med blåmuslinger, urter og sprød croustillant
5
Ingredienser
- 2 kg danske blåmuslinger
- Persillesuppe:
- 500ml piskefløde
- 500ml tynd hønsefond
- 1 stk bagekartoffel
- 1 stk løg i skiver
- 1 porre i tynde skiver
- 1/4 bundt timian
- 3 bundter bredbladet persille
- 500 g spinat.
- Croustillant:
- 1 pakke Brick dej, kan købes ved Peter Paris i Århus, ellers kan forårsrulledej, som du finder i asiatiske supermarkeder bruges
- 2 salatløg
- 1 dl hvidvinseddike
- hakket persille og estragon
- 1 l olie til friturestegning.
Sådan gør du
- Persillesuppe:
- Alle ingredienser koges op og blendes med tre bundter bredbladet persille og 500 g spinat. Suppen sigtes og køles hurtigt ned over is. Varm den op og damp blåmuslingerne her i inden servering.
- Croustillant:
- Sauter løgene over svag varme i smør. Når løgene er møre, tilsættes eddiken og koges helt væk. Tilsæt herefter de hakkede urter. Lad det køle af og rul det i dej
- Kom olien i en dyb pande eller gryde og sauter rullerne her i. Læg dem på fedtsugende papir.
- Server suppen med de sprøde croustillant og drys med diverse urter, f.eks. bredbladet persille, estragon, kørvel og brøndkarse