
Pestokotelet med radicchio-salat
En skøn saftig kotelet med masser af smag, der sikrer dig en optimal fedtforbrænding og god mæthed. Servér evt. lidt grillet tortillabrød til, toppet med revet ost.
Ingredienser
- 500 kcal pr. portion
- 1 dåse tomatpure, koncentreret
- 20 g rød pesto
- evt. 1 knsp røget paprika (er meget stærkt)
- 800 g svinekød, nakkekotelet
- 1 radicchio
- 1 peberfrugt, gul
- 1 bundt løvstikke
- 5 spsk olivenolie
- 1 citron, saften heraf
- salt og peber
- 30 g hasselnødder
Sådan gør du:
- 1/Rør tomatpuré og pesto sammen. Marinér kødet i tomatpure og pesto samt evt. røget paprika, og steg det i ovnen ca. 20-25 min.
- 2/Lav en salat af radicchio, som du river i grove stykker. Skær peberfrugten i strimler, hak løvstikken og vend salaten med en dressing af olivenolie, citronsaft, salt og peber.
- 3/Top med hasselnødder, og servér.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Svinekød i rød karry