Pho Bo Suppe med - oksekød og nudle
Sund fastfood - Hurtig hverdagsret
Total:15 minutter
Ingredienser
- 300 g oksekød
- 1 pk risnudler
- 1 bk bønnespirer
- 1 bdt forårsløg
- Sød basilikum
- 1 håndfuld koriander og mynte
- 2-3 små, stærke chili
- 1 lime
- 4 spsk fiskesauce
- 2 spsk hoisinsauce
- 1 l oksefond (køb eller lav selv)
Sådan gør du:
- Læg risnudlerne i blød i lunkent vand i ca. 30 min. Skyl grøntsagerne og anret dem på et fad sammen med krydderurter, frisk lime i både og finthakket chili. Skær oksekødet i papirtynde skiver (det er lettere, hvis det har været frosset). Kog oksefonden op. Sigt nudlerne og hæld kogende vand over.
- Kom 1 spsk fiskesauce og ½ spsk hoisinsauce i hver serveringsskål sammen med kød og nudler. Hæld suppen over og servér sammen med fadet med grøntsager, så man selv kan dosere mængden af urter og grønt.