Suppe

Pho Bo Suppe med - oksekød og nudle

Sund fastfood - Hurtig hverdagsret

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 300 g oksekød
  • 1 pk risnudler
  • 1 bk bønnespirer
  • 1 bdt forårsløg
  • Sød basilikum
  • 1 håndfuld koriander og mynte
  • 2-3 små, stærke chili
  • 1 lime
  • 4 spsk fiskesauce
  • 2 spsk hoisinsauce
  • 1 l oksefond (køb eller lav selv)

Sådan gør du:

  1. Læg risnudlerne i blød i lunkent vand i ca. 30 min. Skyl grøntsagerne og anret dem på et fad sammen med krydderurter, frisk lime i både og finthakket chili. Skær oksekødet i papirtynde skiver (det er lettere, hvis det har været frosset). Kog oksefonden op. Sigt nudlerne og hæld kogende vand over.
  2. Kom 1 spsk fiskesauce og ½ spsk hoisinsauce i hver serveringsskål sammen med kød og nudler. Hæld suppen over og servér sammen med fadet med grøntsager, så man selv kan dosere mængden af urter og grønt.