Pizza a la Mexico

Pizza a la Mexico

En dejlig, eksotisk hverdagsret, der er nem at lave.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Hævetid: 1 time
  • Bagetid: 10 min.
  • Dej:
  • 15 g gær
  • 2 dl lunkent vand
  • 300 g italiensk mel
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk olivenolie
  • Fyld:
  • 1 lille glas tacosovs (mild eller hot)
  • 250 g frosne majskerner
  • 1 dåse kidneybeans
  • salt og peber
  • 50 g revet ost
  • frisk koriander

  1. Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen 5-10 min. og lad den hæve til dobbelt størrelse (ca. 1 time).
  2. Rul to pizzabunde ud og læg dem på bageplader med bagepapir.
  3. Bland sovsen med majskerner og skyllede, afdryppede kidneybeans. Krydr med salt og peber og fordél blandingen på bundene. Drys med ost og bag dem ca. 10 min. ved 225-250 grader.
  4. Servér med friskhakket koriander.