Pizza a la Mexico
En dejlig, eksotisk hverdagsret, der er nem at lave.
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Hævetid: 1 time
- Bagetid: 10 min.
- Dej:
- 15 g gær
- 2 dl lunkent vand
- 300 g italiensk mel
- 1 tsk salt
- 1 spsk olivenolie
- Fyld:
- 1 lille glas tacosovs (mild eller hot)
- 250 g frosne majskerner
- 1 dåse kidneybeans
- salt og peber
- 50 g revet ost
- frisk koriander
- Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen 5-10 min. og lad den hæve til dobbelt størrelse (ca. 1 time).
- Rul to pizzabunde ud og læg dem på bageplader med bagepapir.
- Bland sovsen med majskerner og skyllede, afdryppede kidneybeans. Krydr med salt og peber og fordél blandingen på bundene. Drys med ost og bag dem ca. 10 min. ved 225-250 grader.
- Servér med friskhakket koriander.