-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Pølsehorn med tomatsalsa
Disse nemme pølsehorn med fuldkornsdej og tomatsalsa er rigtig familiemad, som både store og små holder af. Disse pølsehorn er bagt med grahamsmel og uden æg.
8 stk. pølsehorn
Total:1 time 30 minutter
Ingredienser
- Pølsehorn:
- 8 wienerpølser
- 25 g smør (smeltet)
- 21⁄2 dl mælk
- 25 g gær
- 3⁄4 tsk groft salt
- 150 g fuldkornshvedemel (grahamsmel + ca. 50 g til udrulning)
- ca. 250 g hvedemel
- Tomatsalsa:
- 500 g tomater (små tern)
- 1 rød peberfrugt (små tern)
- 1⁄2 rødløg (finthakket)
- 2 tsk friske timianblade (eller 1 tsk tørret)
- 1 spsk ekstra jomfruolivenolie
- 1 1⁄2 tsk flydende honning (eller sukker)
- ca. 2 tsk stærk chilisovs
- ca. 1 tsk groft salt
Sådan laver du pølsehorn med tomatsalsa
- Dej til pølsehorn:
- 1. Bland smør og mælk og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser, men hold lidt mel tilbage. Ælt dejen sammen og lad den hæve et lunt sted i ca. 45 min.
- 2. Ælt den igennem på et meldrysset bord. Del dejen i 8 stykker og rul hvert stykke ud til en lang pølse. Sno dejen omkring pølserne.
- 3. Læg pølsehornene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i ca. 30 min. Bag dem ved 200 grader i ca. 20 min.
- Tomatsalsa: Bland de finthakkede grønsager og smag til med olie, honning,
- chilisovs og salt. Servér de varme pølsehorn med tomatsalsa.