Pølsepind med frikadeller

Pølsepind med frikadeller

Lav lækre pølsepinde med frikadeller, peberfrugt og agurk.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 40 min.
  • Hviletid: ca. 30 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • 125 g cocktailpølser
  • 1 rød peberfrugt (skåret i tern)
  • 2-3 skoleagurker (skåret i 1 cm's skiver)
  • Frikadeller:
  • 400 g hakket svinekød
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk mel
  • 1 æg
  • 1 lille løg (fintrevet)
  • 1 dl mælk
  • kværnet peber
  • smør til stegning
  • små træpinde

  1. Rør det hakkede kød med salt. Rør herefter mel, æg og løg i. Tilsæt mælken. Lad farsen hvile i køleskab ca. ½ time. Rør kværnet peber i. Tilsæt evt. lidt ekstra mælk.
  2. Form farsen med en dessertske og steg frikadellerne ved middel varme i gyldent smør på panden.
  3. Anretning: Sæt de stegte frikadeller på træpinde skiftevis med pølser, peberfrugtstykker og agurk. Læg pindene over et ovnfast fad og giv dem få min. i en 225 g varm ovn. Server med tomatpuré eller ketchup.