Pølsepind med frikadeller
Lav lækre pølsepinde med frikadeller, peberfrugt og agurk.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 40 min.
- Hviletid: ca. 30 min.
- Stegetid: 10 min.
- 125 g cocktailpølser
- 1 rød peberfrugt (skåret i tern)
- 2-3 skoleagurker (skåret i 1 cm's skiver)
- Frikadeller:
- 400 g hakket svinekød
- 1 tsk salt
- 2 spsk mel
- 1 æg
- 1 lille løg (fintrevet)
- 1 dl mælk
- kværnet peber
- smør til stegning
- små træpinde
- Rør det hakkede kød med salt. Rør herefter mel, æg og løg i. Tilsæt mælken. Lad farsen hvile i køleskab ca. ½ time. Rør kværnet peber i. Tilsæt evt. lidt ekstra mælk.
- Form farsen med en dessertske og steg frikadellerne ved middel varme i gyldent smør på panden.
- Anretning: Sæt de stegte frikadeller på træpinde skiftevis med pølser, peberfrugtstykker og agurk. Læg pindene over et ovnfast fad og giv dem få min. i en 225 g varm ovn. Server med tomatpuré eller ketchup.