
Rabarber med sprød top
Rabarber er havens første skønne hilsen, og de smager så dejligt. Her får du en rabarber-opskrift, der på en gang er frisk, sød og sprød.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Bagetid: 12 min.
- Ikke fryse-egnet
- 250 g rabarber
- 3 spsk sukker
- 10 g smør
- 1 plade frossen butterdej (85 g)
- 2 spsk sukker
- 2 spsk mandler
- (hakkede)
- Tilbehør: flødeskum
- Tænd ovnen på 220 grader.
- Rens rabarberne og snit dem fint. Vend dem med sukker og fordel dem i 2 smurte ovnfaste skåle.
- Skær den frosne dej i tynde strimler og bland dem hurtigt med sukker og hakkede mandler. Fordel det over rabarberne og sæt skålene i ovnen i ca. 12 min.
- Servér med koldt flødeskum.