Rabarber med sprød top

Rabarber med sprød top

Rabarber er havens første skønne hilsen, og de smager så dejligt. Her får du en rabarber-opskrift, der på en gang er frisk, sød og sprød.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Bagetid: 12 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 250 g rabarber
  • 3 spsk sukker
  • 10 g smør
  • 1 plade frossen butterdej (85 g)
  • 2 spsk sukker
  • 2 spsk mandler
  • (hakkede)
  • Tilbehør: flødeskum

  1. Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Rens rabarberne og snit dem fint. Vend dem med sukker og fordel dem i 2 smurte ovnfaste skåle.
  3. Skær den frosne dej i tynde strimler og bland dem hurtigt med sukker og hakkede mandler. Fordel det over rabarberne og sæt skålene i ovnen i ca. 12 min.
  4. Servér med koldt flødeskum.