-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Rejemadder med hjemmerørt dildmayonnaise
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- Mayonnaise:
- 2 æggeblommer
- 1 tsk. salt
- 1 spsk æble- eller hvidvinseddike
- 2,5 dl neutral solsikkeolie
- 1 bundt dild.
- 500 g pil-selv rejer
- 8 skiver godt surdejsbrød
- smør
- citron
- salt og peber.
Sådan laver du rejemadder med dildmayonnaise
- Mayonnaise: Pisk æggeblommer, salt og eddike sammen. Tilsæt olien i en tynd stråle – evt. få dråber til at begynde med, mens du pisker kraftigt.
- Pas på med ikke at tilsætte olien for hurtigt, så skiller mayonnaisen. Gør den det, skal du starte forfra med nye æggeblommer. Smag til med salt og peber og vend finthakket dild i.
- Pil rejerne.
- Servér rejerne på smurt, evt. ristet brød med mayonnaise, salt, peber og citron til
- Prøv også røget sild med rugbrød, æg, radiser og purløg