Sund salat

Rejesalat anno 2012

Nem frokostsalat i en ny og sund udgave.

4

Ingredienser

  • ½ frissésalat eller lollo bionda
  • 200 g tynde, kogte grønne bønner
  • 1 god håndfuld persilleblade
  • 1 glas grillede artiskokker
  • 1 fintsnittet fennikel lidt frisk estragon
  • 200 g store rejer
  • Dressing:
  • Saft af ½ citron
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed knust hvidløg
  • salt, peber
  • 200 g groft speltbrød

Sådan gør du:

  1. Pluk salaten i mindre stykker og bland den med de øvrige ingredienser. Rør dressingen sammen og smag den godt til, før den vendes med salaten, der serveres med groft brød.
  2. Energi pr. person: 250 kcal, fedt 20%, protein 27%, kulhydrat 53%.
  3. Tip! Du kan også tilberede salaten med krabbe.ter − de giver en bedre og mere frisk smag.r spsk balsamico, som giver salaten en lidt mere pikant smag.