Rejesalat anno 2012
Nem frokostsalat i en ny og sund udgave.
4
Ingredienser
- ½ frissésalat eller lollo bionda
- 200 g tynde, kogte grønne bønner
- 1 god håndfuld persilleblade
- 1 glas grillede artiskokker
- 1 fintsnittet fennikel lidt frisk estragon
- 200 g store rejer
- Dressing:
- Saft af ½ citron
- 1 spsk olivenolie
- 1 fed knust hvidløg
- salt, peber
- 200 g groft speltbrød
Sådan gør du:
- Pluk salaten i mindre stykker og bland den med de øvrige ingredienser. Rør dressingen sammen og smag den godt til, før den vendes med salaten, der serveres med groft brød.
- Energi pr. person: 250 kcal, fedt 20%, protein 27%, kulhydrat 53%.
- Tip! Du kan også tilberede salaten med krabbe.ter − de giver en bedre og mere frisk smag.r spsk balsamico, som giver salaten en lidt mere pikant smag.