Riccos perfekte juleand

Riccos perfekte juleand

ForRicco er det først rigtig jul, når juleskinken er købt, andefonden simrer og risengrøden er kogt. Få herhans opskrift på juleand med brunede kartofler ogsovs, der naturligvis erefterfulgt at en blød og cremetrisalamande.

Ricco og Sidsel Harder Sørensen - indehavere af kaffebar-kæden Riccos - bord på en lille gård syd for Malmø, og der er stort rykind af venner og familie i julen, så julemad er der altid rigeligt af. Få her deres opskift på den klassiske juleand med tilbehør samt en lækker blød risalamande.

JULEAND A LA RICCO

En af hemmelighederne ved denne sprøde, klassiske andesteg er penslingen med fløde. 1. Rens 2. Tænd 3. Skær 4. Steg

ANDEFOND

Brug den kraftige fond til at lave sovsen, eller frys ned til senere brug. 1. Pil2. Varm3. Si

SAUCE TIL ANDESTEGEN

Lav rigeligt!
1. Hæld
2. Hæld

BRUNEDE KARTOFLER

Hæld evt. kogende vand over kartoflerne, lige inden de kommer på panden, så er der større chance for, at massen ikke begynder at klumpe.1. Kog2. Smelt 3. Lad

RISALAMANDE

Der er 30 smuttede mandler i desserten, så skålen bliver altid tømt i forsøget på at samle flest!Tilbehør: 1. Kom2. Hæld3. Afkøl 4. Pisk