Riccos perfekte juleand
ForRicco er det først rigtig jul, når juleskinken er købt, andefonden simrer og risengrøden er kogt. Få herhans opskrift på juleand med brunede kartofler ogsovs, der naturligvis erefterfulgt at en blød og cremetrisalamande.
Ricco og Sidsel Harder Sørensen - indehavere af kaffebar-kæden Riccos - bord på en lille gård syd for Malmø, og der er stort rykind af venner og familie i julen, så julemad er der altid rigeligt af. Få her deres opskift på den klassiske juleand med tilbehør samt en lækker blød risalamande.
JULEAND A LA RICCO
En af hemmelighederne ved denne sprøde, klassiske andesteg er penslingen med fløde. 1. Rens 2. Tænd 3. Skær 4. StegANDEFOND
Brug den kraftige fond til at lave sovsen, eller frys ned til senere brug. 1. Pil2. Varm3. SiSAUCE TIL ANDESTEGEN
Lav rigeligt!1. Hæld
2. Hæld
BRUNEDE KARTOFLER
Hæld evt. kogende vand over kartoflerne, lige inden de kommer på panden, så er der større chance for, at massen ikke begynder at klumpe.1. Kog2. Smelt 3. LadRISALAMANDE
Der er 30 smuttede mandler i desserten, så skålen bliver altid tømt i forsøget på at samle flest!Tilbehør: 1. Kom2. Hæld3. Afkøl 4. Pisk