Opskrift på ricotta med sukkerærter og mynte

Pisket ricotta med sukkerærter og mynte

4

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 500 g ricotta
  • salt og sort peber
  • 200 g grønne bønner
  • 200 g sukkerærter
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • rigtig god olivenolie

Sådan laver du ricotta

  1. 1. Kom ricottaen i en skål og drys lidt salt og sort peber i. Brug en elpisker eller en dejskraber til at piske luft ind i ricottaen, så den bliver cremet og luftig. Pisk den grundigt igennem – det tager 5 minutter.
  2. 2. Damp imens bønner og sukkerærter i en anelse vand i en gryde med låg. De skal kun have 1 minut, hvor vandet koger. Sigt vandet fra.
  3. 3. Anret ricottaen i skåle, og kom ærterne over. Drys med mynteblade og dryp godt med olivenolie over. Kværn til sidst sort peber over og server straks.