Røde marcipanhjerter med nougat

Røde marcipanhjerter med nougat

(10 stk.)

Ingredienser

  • 250 g ren rå marcipan
  • lidt rød levnedsmiddelfarve
  • 3 spsk. flormelis
  • 150 g blød nougat

  1. Farv marcipanen med lidt rød levnedsmiddelfarve, og ælt flormelis i. Del marcipanen i 3 stykker. Rul dem ud på husholdningsfilm i 3 tynde firkanter (18 x 12 cm). Læg en af dem i en form foret med husholdningsplast.
  2. Smelt nougaten over vandbad, til den er smørbar. Kom halvdelen af nougaten ud over marcipanfirkanten i formen. Læg næste plade marcipan over og resten af nougaten. Slut af med en plade marcipan.
  3. Sæt formen tildækket i køleskab et par timer. Udstik hjerter med en udstikker, eller skær pladen i små firkanter.