-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Rødgrød med fløde
Her serverer vi sommerens bedste dessert og en ærkedansk nationalret.
(4-5 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Kogetid: ca. 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- 300 g rabarberstilke
- 4 dl vand
- 250 g ribs
- 200 g solbær
- 1 stang vanilje
- 250 g jordbær
- 350 g hindbær
- ca. 150 g sukker
- 3 spsk kartoffelmel eller frugtgrødsjævner
- Tilbehør:
- Piskefløde eller mælk
- Skær de skyllede rabarberstilke i små stykker og kom dem i en gryde med vand, ribs og halvdelenaf solbærrene. Lad det koge ved svag varme i 5-6 min. Si det.
- Hæld saften tilbage i gryden og kom de resterende solbær i sammen med flækket vanilje, de skyllede, nippede jordbær samt hindbær og sukker. Rør om og lad det koge i 4-5 min.
- Hæld saften tilbage i gryden og kom de resterende solbær i sammen med flækket vanilje, de skyllede, nippede jordbær samt hindbær og sukker. Rør om og lad det koge i 4-5 min.
- Udrør kartoffelmel i lidt koldt vand eller saft. Rør det i den koghede grød, mens der røres. Lad ikke grøden koge, efter jævningen er tilsat, så bliver grøden lang i konsistensen.
- Kom grøden i en serveringsskålog drys med sukker, så trækker den ikke skind.