-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Rødkålssalat med appelsinskal og kaki
Rødkålssalaten smager dejligt af jul. Den er fiberrig og rig på sund fedt fra valnødder og hørfrøolie.
Næringsindhold
- Energi pr. person:100 Kcal
Rødkålssalat med appelsinskal til 6 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 400 g rødkål
- 2 kakifrugter
- 1 spsk sesamfrø eller nigellafrø
- 25 g valnødder
- skallen fra en appelsin (øko)
- 20 g rapsolie med citron eller hørfrøolie
- 1 lime, saften heraf
- 1 knsp stødt nellike
- 1/2 tsk kanel
- salt og peber
Sådan laver du rødkål
- 1. Snit kålen i lange tynde strimler, brug evt. en foodprocessor. Hak kakifrugterne i grove tern.
- 2. Rist sesamfrøene på en tør pande ca. 2-4 min. Ryst undervejs. Hak valnødderne med en kniv.
- 3. Bland rødkål, kakifrugter, ristet sesamfrø, og valnødder i en skål. Riv skallen fra appelsinen og rør den sammen med olie, limesaft, nellike, kanel, lidt salt og peber sammen.