Rødspætter med citronsmør

Rødspætter med citronsmør

Sommer er lig med grillmad. Prøv disse lækre rødspætter med citronsmør.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Grill-tid: ca. 15 min.
  • 2 rødspætter (flåede og rensede)
  • 3-4 kviste frisk timian
  • 1 tomat (skiver)
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 bdt grønne asparges
  • ca. 2 tsk olie
  • Citronsmør:
  • 75 g smør (blødt)
  • 1 citron (fint revet skal og citron)
  • Tilbehør: brød eller kartofler

  1. Tænd grillen. Rør smør med citronskal og saft. Tril fire kugler og læg dem i køleskabet.
  2. Læg rødspætterne på hvert sit store stykke sølvfolie. Læg timian og tomatskiver oven på, krydr med salt og peber og luk forsigtigt folien til i toppen.
  3. Knæk de seje ender af aspargeserne, pensl med olie og grill dem nogle minutter på alle sider.
  4. Servér rødspætter og grillede asparges med citronsmør og brød eller kartofler.