Røget makrel med fennikel-melonsalat

Røget makrel med fennikel-melonsalat

Dejlig nem ret med røget makrel

4 personer

Ingredienser

  • 1 røget makrel
  • 2 fennikler
  • 1 cantaloupmelon
  • 1 agurk
  • 2 gulerødder
  • 1 spsk. æbleeddike
  • 2 spsk. olivenolie eller
  • koldpresset rapsolie
  • ½ tsk. salt
  • peber
  • 100 g frisk gedeost eller
  • feta/salatost
  • 50 g valnødder
  • Tilbehør:
  • fuldkornsflute

  1. Rens makrellen, og del kødet imundrette stykker.
  2. Rens fenniklerne, og snit demfint. Skær melonkødet i tern.Skær agurken i små tern. Skærgulerødderne i tændstiktyndestave. Pisk eddike, olie, salt ogpeber sammen, og vend i fennikler,melon, agurk og gulerødder.Fordel små gedeoststykkerover. Fordel valnødder over.Fordel fisken over salaten, ellerserver salaten til.