
Romfromage med kokos
Er du også fan af kokos og rom, må du prøve denne dessert.
6-8 personer
Ingredienser
- 1 dl lys rom
- 1 dl Malibu (kokoslikør)
- 50 g kokosmel
- 6 blade husblas
- 6 past. æggeblommer, svarer til 3 af de små bægre
- 100 g sukker
- 3 past. æggehvider, svarer til 2 af de små bægre
- 2 dl piskefløde
- Pynt:
- Flødeskum, kokoschips, tern af en skrællet mango og evt. chokoladesauce
Sådan gør du
- Kom rom, Malibu og kokosmel i et glas, og lad det trække tildækket natten over.
- Udblød husblassen (se guide). Pisk æggeblommerne med sukkeret, og rør romblandingen i.
- Smelt husblassen. Rør husblassen i (se guide). Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til skum. Vend æggehviderne i og derefter flødeskummet.
- Kom fromagen i en skål eller i portionsglas. Lad fromagen stivne i køleskab ca. 4 timer. Pynt fromagen.
Nem chokoladesauce
- Hak 200 g mørk chokolade.
- Kog 1½ dl vand og 1 dl piskefløde op.
- Sluk for varmen. Smelt chokoladen heri under omrøring.