-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Rosenkålsråkost
Jeg er stor fan af rosenkål, især rå. Du kan rive din rosenkål på et almindeligt rivejern, men det er nemmest på en foodprocessors rivejern (eller en af de dimser du kan sætte på din røremaskine, som du aldrig har brugt − nu er det tid).
2
Ingredienser
- Tilbehør til 2 personer
- Dressing:
- 1 fed hvidløg
- ¼ dl æbleeddike
- ¼ dl æblemost
- 2 tsk sukker
- ¼ dl olivenolie
- Råkost:
- 300 g rosenkål
- 2 gulerødder
- 2 stilke bladselleri salt
Sådan gør du:
- Pil hvidløget, og flæk det. Gnid en skål med hvidløg (ja, det virker!).
- Rør eddike, æblemost og sukker sammen i skålen, du har gnedet med hvidløg. Rør, til sukkeret er så godt som opløst, og rør så olie i.
- Kassér de yderste blade af rosenkålene, og riv dem groft. Skræl gulerødderne, og skær dem i julienne, eller riv dem groft.
- Snit bladsellerien i skrå skiver, og vend grøntsagerne med dressingen. Smag til med salt, og servér straks.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Persillerodsslaw