Roulade med citrus

Roulade med citrus

Skøn hjemmebagt roulade rullet sammen med den engelske citruscreme 'lemoncurd'. Rouladen serveres med sharonfrugter, grapefrugt og is.

2 stk., ca. 8 portioner

Ingredienser

  • Arbejdstid: 45 min.
  • Bagetid: ca. 10 min.
  • Selve bundene er fryse-egnede
  • 4 æg
  • 125 g sukker
  • 75 g hvedemel
  • 25 g kartoffelmel
  • ca. 400 g lemoncurd
  • Tilbehør:
  • 4 sharonfrugter (skiver)
  • 2 grapefrugter (både)
  • Tilbehør: vaniljeis

  1. Pisk æg og sukker stift med en håndmikser.Sigt mel og kartoffelmelog vend det i æggemassen med endejskraber. Smør dejen ud på et stykke bagepapiri et jævnt lag på ca.30 x 40 cm.
  2. Bag bundeni en 200 grader varm ovn i ca. 8 min. Læg et stykke bagepapir på bordet. Drys med sukker. Vend kagebunden ud på bagepapiret. Fugt bagepapiret med lidt vand og træk forsigtigt papiret af.
  3. Skær kagebundenud i to ligestore stykker. Smør lemoncurd på ca. 4⁄5 afen kagebund, og rul den tæt sammen i etstykke bagepapir. Lad rouladen hvile i mindst 1 time i køleskabet.
  4. Anret skiver af roulade med sharonfrugter, grapefrugt og is.