Rullepølse med blandede løg og portvinssky
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 15 min.
- Størknetid:
- ca. 2 timer
- Ikke fryse-egnet
- (ca. 10 personer)
- ca. 400 g god rullepølse (i skiver)
- 1 rødløg (i ringe)
- 1 bundt forårsløg (i ringe)
- Portvinssky:
- 2½ dl kalvebouillon
- 2½ dl sød portvin
- 7 blade husblas
- Pynt: salatblade og karse
- Sky: Læg husblasbladene i blød i koldt vand i 5 min.
- Tag husblassen op af vandet, knug vandet ud og smelt den i varm kalvebouillon.
- Tilsæt portvin og hæld det i en form.
- Sæt den i køleskab ca. 2 timer, eller til den er stivnet.
- Anret skiver af rullepølse med salatblade, fordel sky og løg ovenpå og pynt med karse.