Rullepølse med blandede løg og portvinssky

Rullepølse med blandede løg og portvinssky

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 15 min.
  • Størknetid:
  • ca. 2 timer
  • Ikke fryse-egnet
  • (ca. 10 personer)
  • ca. 400 g god rullepølse (i skiver)
  • 1 rødløg (i ringe)
  • 1 bundt forårsløg (i ringe)
  • Portvinssky:
  • 2½ dl kalvebouillon
  • 2½ dl sød portvin
  • 7 blade husblas
  • Pynt: salatblade og karse

  1. Sky: Læg husblasbladene i blød i koldt vand i 5 min.
  2. Tag husblassen op af vandet, knug vandet ud og smelt den i varm kalvebouillon.
  3. Tilsæt portvin og hæld det i en form.
  4. Sæt den i køleskab ca. 2 timer, eller til den er stivnet.
  5. Anret skiver af rullepølse med salatblade, fordel sky og løg ovenpå og pynt med karse.