-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Rullepølse med persille
(1 rullepølse)
Ingredienser
- 1 saltet svineslag, ca. 1½ kg (bestil den hos slagteren 2-3 dage før)
- Fyld:
- 1½ tsk. salt
- 2 tsk. groftkværnet peber
- ½ tsk. stødt allehånde
- 1 dl hakket løg
- 2 dl hakket persille
- Bank evt. slaget lidt ud, så tykkelsen er ensartet.
- Drys med salt, peber og allehånde. Fordel løg og persille over. Rul slaget stramt sammen som en roulade. Snør pølsen stramt med en bomulds kødsnor.
- Bring en gryde vand i kog, der skal være nok til lige at kunne dække pølsen. Kom pølsen i. Kog den ca. 2 timer. Tag pølsen op på et fad. Lad den køle af, til den er lunken.
- Læg pølsen i en fryseegnet plastpose, der også kan tåle varme. Læg pølsen i posen i en rullepølsepresse eller i en brødform med en mindre form over. Læg noget tungt i den øverste form, og bind evt. formene stramt sammen med snor. Stil pølsen i køleskab natten over.