-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Salat a la vitello tonnato
Normalt kommer vitello tonnato uden salat, menher erden sprøde salat en god bonus. Skøn som forret eller frokostret. Evt. med brød til.
Ingredienser
- Forret til 4-6 personer
- 600 g kalvesteg, gerne culotte
- olivenolie
- salt og peber
- Creme:
- 140 g tun i olie
- ½ -1 dl olivenolie
- ½ dl vand
- 3-5 spsk citronsaft
- 1-2 ansjoser
- Salat:
- 200 g blandet salat, gerne romaine, radicchio
- og rucola
- lidt mild eddike
- salt og peber
- 2-3 spsk kapers
- 10-12 ansjosfileter
- frisk oregano
- Tilbehør:
- Citronbåde
Sådan gør du
- Kalvesteg:
- Brun stegen i olivenolie på en varm pande. Gnid den med salt, og steg den færdig på panden eller i en varm ovn (ca. 180 grader), til den er ca. 58 grader i midten. Lad den hvile lidt, og skær den i tynde skiver lige inden servering.
- Creme:
- Blend tun med olie, vand, citronsaft og ansjoser. Smag til med citron og eventuelt salt. Tilsæt mere vand, hvis nødvendigt.
- Salat:
- Anret salaten, top med kød, kapers, ansjoser og lidt plukket oregano. Server straks med creme og citronbåde til.