Salat af stegt julesalat
Til seks personer:
4 julesalat
20 g smør
3 røde grapefrugt
100 g valnødder
friskkværnet peber.
Skær julesalaten i kvarte på langs, steg dem i smør på en pande på alle sider og læg dem på et fad.
Skær fileter af grapefrugterne, og pres resterende frugtsaft ud over julesalaten, der anrettes med grapefrugt, valnødder og et drys peber.
Julens klassiske opskrifter
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Flæskesteg med sprød svær, sauce og hvide og brune kartofler
-
Confit de canard
-
Andesteg med det hele – syltet rødkål, sauce og kartofler
-
Andesteg med timiansky
-
Andebryst med stegt julesalat, appelsin og granatæble
-
Sprød rødkålsalat med honning, ingefær og æble
-
Julesauce med gastrik
-
Nemme brunede kartofler, der ikke brænder på
-
Klassisk risengrød med kanelsukker
-
Risalamande og kirsebærsauce
-
Julefrokost: Få de lækre og klassiske opskrifter