-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt

Salat med karrykylling
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- 75 g mayonnaise
- 1 dl kvark (eller yoghurt)
- 1-2 tsk karry
- 1-2 spsk mangochutney
- 1 spsk citronsaft
- 2 kogte eller stegte kyllingebryster
- 150 g frisk spinat
- 1 fersken eller nektarin
- 2 forårsløg
- frisk koriander
- salt og peber
- Rør mayonnaise og kvark eller yoghurt godt sammen ogsmag til med karry, mangochutney, citronsaft, salt og peber.
- Skær eller riv kødet i strimler og vend det i dressingen.
- Anret på skyllet og slynget spinat og pynt med fersken- ellernektarinbåde, fintsnittede forårsløg og hakket koriander.
- Server med brød.