Salat med nye kartofler og æg

Salat med nye kartofler og æg

Servér en frisk og fyldig salat til frokost eller aftensmad. Med ingredienser som kartofler og blomkål mætter salaterne godt.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Kogetid: 16 min.
  • 400 g kartofler (nye)
  • 2 stilke blegselleri (fintsnittede)
  • 100 g kogt/røget skinke (strimler eller tern)
  • 1-2 hårdkogte æg (hakket)
  • Persille (eller purløg, hakket)
  • Dressing:
  • 1 dl kærnemælk
  • 1-2 tsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • Brød

  1. Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem køle lidt af. Skær dem i skiver eller både.
  2. Pisk dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  3. Vend kartofler, blegselleri og skinke sammen med dressingen og anret på to tallerkner.
  4. Drys med hårdkogt æg og persille eller purløg.