Salat med nye kartofler og æg
Servér en frisk og fyldig salat til frokost eller aftensmad. Med ingredienser som kartofler og blomkål mætter salaterne godt.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 16 min.
- 400 g kartofler (nye)
- 2 stilke blegselleri (fintsnittede)
- 100 g kogt/røget skinke (strimler eller tern)
- 1-2 hårdkogte æg (hakket)
- Persille (eller purløg, hakket)
- Dressing:
- 1 dl kærnemælk
- 1-2 tsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- salt og peber
- Tilbehør:
- Brød
- Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem køle lidt af. Skær dem i skiver eller både.
- Pisk dressingen sammen og smag til med salt og peber.
- Vend kartofler, blegselleri og skinke sammen med dressingen og anret på to tallerkner.
- Drys med hårdkogt æg og persille eller purløg.