-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Salat med wokstrimler, peberrod og sommerbær
Næringsindhold
- Energi pr. person:355 Kcal
- Fedt:21 %
- Protein:40 %
- Kulhydrat:39 %
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- 500 g oksekød i wokstrimler
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk kirsebærvineddike
- salt, peber
- 400 g grønne bønner
- 125 g friske bær
- masser af spæde salater
- 25 g høvlet peberrod
- 200 g groft brød.
Sådan gør du
- Lynsteg kødet i en rygende varm wok et kort øjeblik af to omgange.
- Dryp med kirsebæreddike og krydr med salt og peber.
- Blancher bønnerne i letsaltet vand og skyl godt i koldt vand.
- Anret bønner, wokstrimler, bær og salater på et fad eller tallerkener.
- Drys med peberrod samt evt. stegesky og servér straks med brød.