Salsa med kidneybønner og ananas

Salsa med kidneybønner og ananas

4 personer

Ingredienser

  • 100 g kidneybønner (eller 1 dåse kidneybønner)
  • 1 lille ananas
  • 4 forårsløg
  • 4 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. salt
  • evt. 2 tsk. tabascosauce
  • friskkværnet peber

  1. Bønnerne lægges i blød irigeligt kold vand i 12 timer.Kog dem i frisk vand 1 time,lad dem dryppe af, og afkøldem. Hvis du bruger dåsebønner,kommes de i en sigte ogskylles under koldt vand indenbrug.
  2. Skær skallen af ananassen,og skær kødet i tern. Stokkenkasseres. Kom ananasternenei en skål sammen med bønnerne.
  3. Snit forårsløgene fint, ogvend dem i sammen medcitronsaft, salt, tabascosauceog friskkværnet peber.